EGY GASTRO COACH ÜLÉS

Van egy témakör, amiről mindenki kortól és végzettségtől függetlenül tud beszélni, akármilyen múlttal rendelkezik. Gyermekeinktől, általában mikor hazatérnek az óvodából, iskolából első kérdésünk: „mit volt az ebéd?”. Fontosnak tartjuk szeretteinket megkínálni saját főztünkkel és izgalmasnak találjuk megkóstolni egymás ételeit. Az étkezésnek kultúrája van, életünk egészét végig kíséri. Ennek köszönhetően, az ember könnyen nyitható, ha a beszélgetést az ételek felől közelítjük meg. Nem történik másképpen ez a gastro coach találkozókon sem.

Az üléseken különböző módszerekkel próbálom feltárni ügyfelem viszonyát az ételhez, étkezéshez.
Sok esetben az egészen egyszerű kérdések a legcélravezetőbbek. Az ételekhez való hozzáállás, – mit nem kedvelünk, és mit igen – rávilágíthat az élet egyéb területeire, mélységeire.
Az első gastro coach üléseken az ismerkedés a cél, az alapok feltérképezése, az ügyfél táplálkozási és étkezési szokásainak felkutatása. Fontos, hogy körvonalazódjon előttem és kliensem előtt is, mit szeretne elérni, mi a legmélyebb vágya. Melyik az a terület, amiben én, mint gastro coach segítséget tudok neki nyújtani. Szeretek együtt étkezni, ebédelni kliensemmel. Ezen alkalmakor még adottabb a téma, könnyebben tudunk beszélgetni választásáról, és arról mely étel az, ami jól esik számára. Megkeresni az indítékokat, a motivációt egy-egy döntés mögött.

Természetesen a világ nem mindig az ételek körül forog, ezáltal a beszélgetések sem! Az esetek többségében érzelmi okok lapulnak étkezési szokásaink mögött. Viszont az ülések során kiderülhet az is, hogy legfőképp nem életmódváltásra van szükség, hanem egy általános életvezetési tanácsadásra, azaz a karrier coaching lesz a célravezető.

És mik azok, amiket ígérek:
az ülésen mindenképp rólad lesz szó
jobban megismerheted önmagad és szokásaidat
jobban megismerheted az ételhez és az élethez való hozzáállásod
tisztábban ráláthatsz helyzetedre
könnyebben elérheted céljaidat, s vágyaidat!

Mindezekben szeretnék segítőtársad lenni! Belevágunk?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük