FŐZŐ CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING BORKÓSTOLÁSSAL

A Trenkwalder Hungary felkérésére tartottam főző csapatépítő tréninget a GastroEvangelista Gastro helyszínen, Pázmándon a Bálint Borárium GasztroKult Téren. A csapatépítés célja az volt, hogy a pár hónapja együtt dolgozó csapatvezetők jobban megismerjék egymást.

A tréningen természetesen a főzés kapta a főszerepet, a résztvevők 3 fogásból (előétel, főétel körettel, desszert) álló vacsorájukat készítették el. A menüsor ramen leves, grillezett húsok és zöldségek, saláták, tiramisu volt. A menüt úgy állítottam össze, hogy a főzés során valamennyi résztvevőnek jusson feladat, így mindenki kapott egy ételt, melyet elkészíthetett.

WordPress Photo Gallery Plugin

Annak érdekében, hogy az ismerkedés minél jobban sikerüljön, a közös főzést egyéb feladatokkal és játékokkal egészítettem ki. A közös vacsora egy 5 tételes borkóstolóval lett fűszerezve, melyet a Bálint Borárium tulajdonosa, Bálint György tartott.

A cél teljesült, az ételek jól sikerültek. A kollégák úgy mentek haza a csapatépítésről, hogy sokkal jobban megismerték egymást, mint gondolták volna.
Köszönöm az együttműködést!

Felkeltette az érdeklődésemet a főző csapatépítő tréning.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük