MIÉRT ÉPPEN GASTRO COACH?

Test-lélek-szellem harmóniájának megtalálása
Személyre szabott terv kidolgozása, útmutatás
Főzési javaslatok

Legjobb beszélgetéseink, számtalanszor családi, baráti eseményeink az asztal körül zajlik. Ugyanakkor korántsem mindegy, hogy milyen örökséggel rendelkezünk az étkezés terén, ugyanis az étkezésnek hagyománya van… Minden népcsoportnak (pl.: a magyarnak hagyma, paprika, zsír „szentháromság”), családnak (“egyél még egy picit kisfiam!” / „a tányéron nem hagyunk semmit!”), ennek következtében minden egyénnek is meg vannak az étkezési szokásai. Ezek nem csupán az étkezések idejét és etikettjét határozzák meg, hanem szervezetünk működésére is igen nagy hatással vannak. Meghatározzák aktivitásunkat, tevékenységeinket, önképünket, és nagyban befolyásolják érzelmeinket is.

Ki ne hallotta a mondást: „Az vagy, amit megeszel!”… Első hallásra talán mosolyoghatunk ezen, ámbár mélyebbre tekintve megláthatjuk, mennyi igazságot van ebben a kijelentésben…

Gastro coachként igyekszem a hozzáállásod tudatosabbá tenni a beszélgetések által:
hogy számodra se legyen mindegy, mit viszel be a szervezetedbe,
hogy ne a mindenkori aktuális trendeket kövesd,
hanem valóban azt, ami teljesség és egészségessé tesz téged.
Nem csupán a személyiségünk egyedi, alkatunk is páratlan. Nincs két egyforma testfelépítés, szervezet sem, emiatt fontos, hogy együtt felfedezzük, mi a Te számodra a legjobb. Mi az, ami segíthet abban, hogy a számodra legmegfelelőbb táplálkozási szokásokkal éld mindennapjaidat.

Amit ígérek számodra, hogy alapos analízis után személyes tanácsokat, kísérést fogok nyújtani neked! Amennyiben orvosra, egyéb szakemberre lenne szükséged, a speciális igényeidnek és állapotodnak megfelelőt tudom ajánlani. Megtanulhatod, mi tápláló és egészséges számodra, s mi az, amire a szervezetednek nincs szüksége. Szívesen megtanítalak azon ételek elkészítésére, amelyek úgyszintén a javadat szolgálják!

„Az vagy, amit megeszel!”
Hozd a legjobb formába magad egészséges táplálkozással és helyes étkezéssel!

Szeretettel várlak Téged:
ha valamilyen egészségügyi / táplálkozási problémával rendelkezel,
ha szeretnél egészségesebbé, energikusabbá válni,
ha szívesen tanulnál főzni saját magad és szeretteid számára,
ha cégeddel, családoddal, barátaiddal szívesen részt vennél egy csapatépítő főzésen,
ha úgy érzed, szeretnél tenni az egészséged érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük