Kiss Ágota Adrienne vagyok, 2005 óta foglalkozom tréningek tartásával, toborzással, szervezetfejlesztéssel. A jelöltek kiválasztása során számtalanszor alakul ki mentori kapcsolat, mely arra ösztönzött, hogy karrier, business és 2017-től gastro coachként is tevékenykedjek.
Hiszem, hogy egészséges társadalom abban az esetben tud működni, ha megosztjuk többleteinket, értékeinket… és ettől nem kevesebbek, hanem mi magunk is többek leszünk.
Hiszek abban, hogy mindaz a tudás és tapasztalat, ami bennem van, mások számára érték.
Hiszek abban, hogy a szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség nem csupán üres szavak, hanem olyan időtálló, örök értékek, amik mások számára is fontosak.
Munkámmal ezeket közvetítem, minden tréningem, coach ülésem ezzel van átitatva.

MIÉRT ÉN?

Emberközpontúság • Saját élmény •. Életmódváltás • Tapasztalat • Lelkesedés • Tudás • Kitartás

A változást, mint gastro coach saját bőrömön tapasztaltam meg, melyet nem egy gyógyszer hozott el számomra. Egy tudatos életmódváltásnak köszönhető, amelyhez egy pártoló hozzáállású környezet is párosult.

Miként kezdődött mindez? 2002-ben több helyen ödéma jelent meg a testemben; a térdemnél, a csuklómnál, a könyökeimnél, a vállamnál és még az ajkaimnál is. Amellett, hogy a kinézetemet is csúfították a duzzanatok, rettentően megijedtem. Valami nagy bajt jelez a testem! Tartottam attól, hogy a számban és légcsövemnél is megjelenhet duzzanat, ami akár fulladáshoz is vezethet.
Vizsgálatok során kiderült, a szervezetem el van savasodva. Két út állt előttem… Az egyik a belgyógyász által ajánlott, mely gyógyteák és gyógykészítmények fogyasztásából, továbbá beöntésekből állt volna. A másik, az általam választott út, melyet gyógyszerész édesanyám javasolt, a lúgos étrend. Kaptam egy listát, azon ételekről, amik a gyomorban savas hatásúak és azokról, amelyek lúgosak.
Táplálkozásomat a lúgos ételek listája alapján kezdtem el. 2 héten alatt az összes ödéma megszűnt! Egyre egészségesebbnek és energikusabbnak éreztem magam, lefogytam, a bőröm újra gyönyörű lett!
Számos szokásomon változtatni kellett: kávé helyett cikória kávét, tej helyett mandulából készített tejet ittam, és egy évig nem fogyasztottam állati eredetű ételeket. Viszont éreztem, hogy jó ez a változás! A testem egyetértett és biztatott minden nap.

Közel 10 évig vegetáriánus étrenden éltem, szárnyas húsokat és tojást csupán mértékkel fogyasztottam. Az ödémán nem jöttek ki és nem voltam beteg. Egyszerűen élettel telibb és kiegyensúlyozottabb lettem.
2011-2012 között sajnos egy súlyos életkrízis kibillentette ezt az egyensúlyt nálam. A lelki, érzelmi terület erősteljesen hatással volt a fizikai lényemre is. Sok stressz ért. A hajam elkezdett hullani, a bőrömön ismét megjelent a változás. Álmatlanság gyötört, el kezdtem hízni és vizesedni.
2012-ben pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak, amire hormonkezelést kaptam. 2015 év elején, mikor megelégeltem a gyógyszerszedést és hízást, egy indiai orvos tanácsára 4 hónapos kúrába kezdtem. Teljesen glutén- és laktózmentes étkezésre álltam át, amennyire tudtam, a húst is kerültem, legfeljebb szárnyast, halat fogyasztottam. 4 hónapon át kaptam nyirokmasszást, sokat szaunáztam, és gyógyteákat ittam.
Az életmódváltásnak köszönhetően, ez alatt a 4 hónap alatt sikerült teljesen elhagynom a hormongyógyszert, melyet a pajzsmirigy alulműködésre szedtem. Újra egészséges lettem, amit a vérképem is bizonyított (TSH, T3, T4).

Gyors sikereket az életünk bármely területén csupán 2-3 napig, pár hétig érhetünk el. A rövid kúrák, böjtök lehetnek eredményesek, azonban a hosszantartó egészségmegőrzéshez életmódváltás szükséges.
Saját életmódváltásom egy olyan motivációt ad, melyhez mindig visszatérhetek. Tudom, ahogyan nekem sikerült több ízben természetes úton változtatnom, ezáltal megtalálnom a számomra megfelelő és egészséges életvitelt, sikerülhet másoknak is, melyben segíthetek.
Nem egyszerű, viszont nem lehetetlen! Személyre szabott terv és megfelelő célok felállítása mellett, lépésről lépésre láthatod az eredményeket!
Amit pedig én tudok nyújtani ehhez, hogy coachként támogatlak elhatározásaidban!

Tudom milyen érzés:
amikor nem vagy elégedett magaddal,
amikor érzed, hogy változtatni kellene és nem tudod hogyan fogj hozzá,
amikor a tested jelzi, hogy valami nincs rendben.

Induljunk el közösen a változáshoz vezető úton:
hogy megtapasztald Te is azt az érzést, a tested irányítója Te magad vagy, s nem fordítva!
hogy megtapasztald azt az érzést, amikor tükörbe nézel elégedett vagy!
hogy igazán örömmel élhesd a saját életedet!

Nem a mérlegen látott számok számítanak, hanem az, hogy az alkatodnak és fizikai adottságodnak megfelelően érezd magad egészségesnek, EGÉSZnek!
Ne akarj más lenni, légy az igazi önmagad!